Zeleno-bílý hrníček s receptem (ingredience, postup a foto) a s kuchtíky Matějem a Zuzankou. Krásný a praktický dárek, který děti milují. QR kód Vás snadno a rychle nasměruje na recept krok za krokem i s videonávodem.

Originální hrníček s receptem od Matěje a Zuzanky (zelený)

Novinka
0 - Hodnocení
Kód produktu: c03-2g-
Značka: Nepečené dorty
Cena 269,- Kč
Recept:
Dostupnost: K odeslání do 7 dnů
Množství:
ks
Dotaz k produktu
Zeleno-bílý hrníček s receptem a s Matějem a Zuzankou z Nepečených dortů. Recept si zvolte. Hrníček obsahuje tyto informace:
hrníček obsahuje
  • Obrázek s kuchtíky Matějem a Zuzankou (1)
  • Název receptu (2)
  • Fotografii dobroty z receptu (3)
  • Seznam ingrediencí (4)
  • Stručný recept, podle nějž si můžete dobrotu připravit (5)
  • QR kód (6)
  • Značka - logo a url adresa(7)

QR kód vás rychle přesměruje na podrobný recept a videonávod

co jsou to hrníčky s recepty od Matěje a Zuzanky? Po načtení QR kódu svým chytrým telefonem nebo tabletem budete automaticky přesměrováni na stránku s receptem a podrobně popsaným postupem. A také s videem, ve kterém vám kuchtíci Matěj se Zuzankou ve videonávodu ukáží krok za krokem, jak si dobrotu můžete připravit také. Podle receptu zvládnou - za drobné pomoci dospěláků - ukuchtit i malé děti. Starší pomoc často vůbec nepotřebují.

Recept na hrníček si vyberte (klikněte na rozbalovací nabídku). Každý z receptů má své číslo R1 - R?. Můžete si vybrat také R - libovolný recept (cokoliv z možných), což znamená, že dodržíme vaše přání s typem hrníčku a recept vybereme z dostupných a objednávku tak vyřídíme co nejrychleji. Nebo pokud máte již v objednávce jiný hrníček a zvolíte RN - jiný recept (recept, který ještě v objednávce není), vybereme na zvolený typ hrníčku recept, který se neshoduje s žádným receptem do objednávky vloženým. Poznámka: tuto volbu (RN) lze pochopitelně uplatnit pouze je-li počet různých typů hrníčků v objednávce nižší než počet možných receptů. Přesto připravíme objednávku tak, aby objednávka byla „vyvážená“ a abyste byli spokojeni.

Máte-li zájem o zařazení nových receptů na hrníčky v našem obchůdku, napište nám. Můžete nám napsat (recepty@nepecene-dorty.cz) a poslat svůj oblíbený recept. Rádi jej vyzkoušíme, nafotíme a zařadíme mezi recepty na našem webu. Vytvoříme videonávod a pak... pak můžeme vytvořit i hrníčky :-)

Další překvapení pro majitele hrníčků:

Majitelé hrníčků se mohou těšit na různá překvapení - čas od času pro ně přichystáme soutěž a jiné akce. Sledujte nás na sociálních sítích (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube...), čtěte náš BLOG, ale také si občas naskenujte QR kód ze svého hrníčku ;-)

Parametry

Parametr Hodnota
Velikost průměr Ø 82 mm, výška 95 mm
Hmotnost 380 g
Objem 0,33 l
Barva Bílá. Zelené ucho, horní lem a vnitřek.

Prozatím nebyl přidán žádný komentář ...

Informace

Každým nákupem podporujete nás i celý projekt Nepečené dorty Matěje a Zuzanky. Děkujeme. V našem eshopu se není nutné předem registrovat, nakoupit můžete i bez registrace.

Bezpečný nákup

Ač jsme dítka školou povinná, o náš obchůdek a zboží se staráme usilovně.

A celá věc se má takhle:

Vyrábíme zakázkově v nejlepší kvalitě.

Vstřícný přístup k zákazníkovi.

Doručení zboží obvykle do 10 prac. dnů.

Na každém balíčku si dáváme záležet.

Na nás se můžete spolehnout!

Běží na QUAK.store