Originální samolepa se srdečným přáním od kuchtíků Matěje a Zuzanky: „Šťastnou cestu za splněnými sny ze srdce přejí Matěj a Zuzanka“. Vhodné na všechny typy dopravních prostředků. Určeno každému, komu přejete štěstí i úspěch na jeho cestě za splněnými sny, touhami a přáními. QR kód na samolepě Vám může přichystat překvapení... :)

Srdce - samolepka na auto od Matěje a Zuzanky pro všechny cesty (modrý lem)

Novinka
0 - Hodnocení
Kód produktu: s01-2b-mz
Značka: Nepečené dorty
Cena 79,- Kč
Dostupnost: K odeslání do 3 dnů
Množství:
ks
Dotaz k produktu
Samolepy báječně drží na jakémkoliv hladkém povrchu (odmaštěný pevný povrch) - např. sklo, plast, lakované povrchy, lamino apod. A tak je můžete směle lepit na příhodná místa na svá auta, motorky, autobusy, tramvaje a trolejbusy, vlaky, lodě, letadla a jiné dopravní prostředky a přibližovadla vně i uvnitř :-) A nejen to! Skvěle plní svoji funkci na autobusových a jiných zastávkách, výlohách a vchodových dveřích. Jsou skvělé i na notebooky, lednice, skříňky, ... prostě všude tam, kde potřebujete svoji inspiraci a motivaci na svých cestách za splněnými sny, touhami a přáními.

Samolepky jsme testovali více než 16 měsíců (nejenom) na autech v každodenním provozu, včetně automyček a za každého počasí a ročního období. Jsme na sebe hrdí - drží báječně. A neblednou... Dokonce jedna z nich projela přes 11 tisíc km Jižní Amerikou cestou necestou - na růžovém tuk-tuku! :D To když jsme finančně podpořili projekt „5 holek v tuk-tuku“ a také jim pro štěstí samolepku poslali. Protože sny by se měly plnit... Podrobnosti čtěte na našem blogu: https://blog.nepecene-dorty.cz/podporujeme-5-holek-v-tuktucich/ A další samolepy posíláme také Tomíkovi na cestách, který projel půlku světa se svým tuktukem. Rádi bychom také podpořili cestovatele v upravené Tatře, protože už počátkem roku 2020 se na cesty vydává také Tatra kolem světa 2.

Jak samolepu nalepit tak, aby Vám co nejdéle vydržela?

 
  1. vyberte vhodné místo (aby se samolepa vešla a povrch byl co nejméně prohnutý a byl ideálně hladký)
  2. plochu očistěte, usušte a odmastěte (stačí jarová voda, použít můžete technický benzín)
  3. k ruce si nechte hadřík (ideálně kousek flanelové košile, bavlněného trika nebo utěrku)
  4. samolepku neodlupujte hned celou - od shora podkladovou část ohněte dolů tak, aby se obnažily horní oblouky srdce a odhalila se dostatečně velká plocha na přilepení horní části samolepy
  5. samolepku si i s podkladem cca vyrovnejte podle „nivelačních“ čar na podkladu samolepy
  6. přitiskněte horní část samolepky na podklad
  7. postupným hlazením samolepy a odlepováním podkladu od samolepy směrem dolů docílíte dokonalého přichycení i bez bublin
  8. celou samolepu ještě jednou pořádně přehladíme a domačkneme hadříkem
  9. přestože je samolepa z tužšího materiálu a bubliny by vzniknout neměly, odstraníte je snadno: špendlíkem propíchnete bublinu u jednoho okraje a hadříkem vzduch vytlačíte směrem k dírce (pomoct si můžete kreditní kartou vloženou do hadříku - přímo kartou byste mohli povrch nechtěně poškrábat)

Jde to i jednodušeji!

  1. Samolepku prostě z podkladu odlepíte (moc lepivou stranu neosahejte) a opatrně ji nalepíte. Jde to i takto jednoduše a rychle. Ale zaručený postup je popsán výše :-D

S každým nákupem také podporujete malé tvůrce v jejich oblíbené činnosti. Děkujeme :-)

Další překvapení pro majitele samolepek:

Majitelé samolepek se mohou těšit na různá překvapení - čas od času pro ně přichystáme soutěž a jiné akce. Sledujte nás na sociálních sítích (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube...), čtěte náš BLOG, ale také si občas naskenujte QR kód ze své samolepky ;-)

Parametry

Parametr Hodnota
Velikost 112 x 83 mm
Hmotnost 5 g
Materiál Samolepící papír s povrchovou laminací
Balení Lze odeslat v poštovní obálce.
Barva Bílá. Modrý lem.

Prozatím nebyl přidán žádný komentář ...

Informace

Každým nákupem podporujete nás i celý projekt Nepečené dorty Matěje a Zuzanky. Děkujeme. V našem eshopu se není nutné předem registrovat, nakoupit můžete i bez registrace.

Bezpečný nákup

Ač jsme dítka školou povinná, o náš obchůdek a zboží se staráme usilovně.

A celá věc se má takhle:

Vyrábíme zakázkově v nejlepší kvalitě.

Vstřícný přístup k zákazníkovi.

Doručení zboží obvykle do 10 prac. dnů.

Na každém balíčku si dáváme záležet.

Na nás se můžete spolehnout!

Běží na QUAK.store